Logeren op Duynpark Het Zwanenwater

Luxe kamperen

In Callantsoog (Noord-Holland) op slechts 10 minuten wandelen van het strand en midden in natuurgebied Het Zwanenwater ligt ons unieke en kleinschalige vakantiepark, genaamd Duynpark Het Zwanenwater. 

Op het park staat alles in het teken van beleven en Puur Genieten. Alle accommodaties zijn voorzien van de juiste benodigdheden om uw verblijf zo compleet mogelijk te maken.

De lodges, tipi's en hutten hebben allen een eigen buitenplek waar u heerlijk kunt ontspannen in het zonnetje. Alle keukens zijn voorzien van een compleet inventaris, inclusief wijnglazen en een flesje welkomstwijn. Als u boodschappen wilt doen in het dorp, stapt u zo op uw eigen Zon Zee Strand fiets. En voor de kinderen hebben we twee grote speelvelden met een zandbak, trampoline, voetbalveld, schommels en speelhuisje. 

  • Omringt door natuurgebied
  • Orgineel kamperen met comfort
  • Dichtbij strand en het dorpsplein

''Wat hebben we een prachtige vakantie gehad!''

Familie Schoenmaker

Het begon al bij de aankomst. We kregen een warm onthaal én een goede begeleiding naar onze lodge. We hadden voor onze kinderen ook een verrassing, de Kidzlodge heeft een glijbaan! Ze waren door het dolle heen.
 

Ja, houd mij op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief met leuke weetjes, handige tips en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen.