Zon Zee Strand Callantsoog - Vakantie met hond
Zon Zee Strand Callantsoog - Vakantie met hond

Vakantie met hond

Wij hebben de perfecte hond vriendelijke accommodaties voor uw vakantie

Op zoek naar de ideale vakantie met uw hond? Bij Zon Zee Strand hebben wij de perfecte oplossing! Met onze hond vriendelijke accommodaties op ons Duynpark of in onze de Duynsuites hoeft u zich geen zorgen te maken en kan u genieten van een heerlijke vakantie aan het strand, samen met uw hond. Of u nu kiest voor een gezellige Juttershut, Reddingshuisje vlak achter de duinen of een prachtige Duynsuite bij de strandopgang , er is voor elk wat wils. Geniet van quality time samen met uw hond. Boek vandaag nog uw vakantie met hond en bereid uw voor op een heerlijk vakantie aan het strand van Callantsoog! Onze accommodaties zijn de perfecte plek voor u en uw hond vanwege de nabijheid van het strand en het prachtige natuurgebied het Zwanenwater.

Natuur en wandelen met de hond?

Met Natuurgebied ‘Het Zwanenwater’ in de achtertuin, vele kilometers aan wandelroutes en het strand op loopafstand van uw accommodatie bieden wij u de perfecte vakantie samen met uw hond.

Binnenkort op vakantie samen met uw hond? Boek dan vandaag nog één van onze vakantiehuisjes of een Duynhotelsuite. Selecteer hieronder uw aankomstdatum en bekijk de mogelijkheden

 

 

 

Callantsoog het prachtig kustdorp in de kop van Noord-Holland

Het prachtige kustdorp Callantsoog is gelegen in de kop van Noord-Holland in de gemeente Schagen. Het dorp is bekend als badplaats en telt 2550 inwoners. Het gezellige dorpsplein ligt direct achter de duinen. Hier is altijd wel wat te beleven.

Bijzondere overnachtingen op unieke locaties
Op loopafstand van het strand en natuurgebied
Volledig verzorgde vakantie met persoonlijke aandacht