Callantsoog een kustdorp gelegen in de kop van Noord Holland

Het prachtige kustdorp Callantsoog is gelegen in de kop van Noord- Holland in de gemeente Schagen. Het dorp is bekend als badplaats en telt 2550 inwoners. Het gezellige dorpsplein ligt direct achter de duinen. Hier is altijd wel wat te beleven. Het plein is recentelijk helemaal opgeknapt en voorzien van gratis openbaar WIFI. Zo bent u altijd op de hoogte van de actuele weersverwachting, kunt u opzoeken waar u lekker kunt eten of deelt u de leukste strandfoto’s met uw vrienden.
 

Callantsoog dorpsplein

Op het dorpsplein van Callantsoog kunt u heerlijk slenteren langs de winkeltjes, een drankje nuttigen op een terrasje of dineren in één van de vele restaurants. De supermarkt en winkels zijn in het seizoen 7 dagen per week geopend. Op het plein hoeft u zich niet te vervelen. Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd, waaronder een Paasmarkt, braderie, kunstroute of het jaarlijks terugkerende muziekevenement ‘Oog op Pop’
 

Natuurreservaat Het Zwanenwater

Natuurreservaat Het Zwanenwater bij CallantsoogMaar niet alleen voor het strand is Callantsoog het bezoeken waard. Wat dacht u van het natuurreservaat “Het Zwanenwater”. Een 600 hectare groot duingebied waar u kunt wandelen en genieten van de natuur. Het Zwanenwater heeft prachtige zoutwatermeren, moerassen, heide, bos, duinen, bloemen en planten. In al dit natuurschoon broeden maar liefst meer dan 80 soorten vogels.
 


Wat kan nog meer in Callantsoog?

Wat kan nog meer in Callantsoog? | Zon Zee StrandVoor de sportievelingen onder ons is Callantsoog tevens het startpunt voor mooie fietsroutes. Denk aan een duin rit naar de top van Noord-Holland. Of steek af naar het zuiden en fiets naar het kunstenaarsdorpje Bergen. In het voorjaar is Callantsoog omgeven door prachtig gekleurde bollenvelden. Tulpen, hyacinten, narcissen, krokussen, sneeuwklokjes en vele andere soorten bloembollen worden hier gekweekt.
 

Wat bieden wij aan in Callantsoog?

Zon Zee Strand is in het bezit van een prachtig camping, een hotel en diverse vakantiehuisjesZon Zee Strand is in het bezit van een prachtig vakantiepark (deze plaats was vroeger een camping), een hotel en diverse vakantiehuizen. Met deze unieke verblijven en twee Strandrestaurants kunnen wij u als gast optimaal van dienst zijn voor een onbezorgd en sfeervol verblijf in de Noord-Hollandse kustplaats Callantsoog. 

Bekijk de speciale aanbiedingen van Zon Zee Strand in Callantsoog

 

Restaurant Woest op het strand van Callantsoog

Restaurant Woest op het strand van Callantsoog

Op het strand van Callantsoog staat ons eigen restaurant WOEST. Hier kunt u genieten van een relaxte stranddag en komt u geheel tot rust. De gerechten bij WOEST zijn aantrekkelijk en minstens zo smaakvol.

 

Boek een verblijf bij Zon Zee Strand!

Zon Zee Strand heeft prachtige Duynsuites (studio kamers) waar u vanaf uw eigen terras prachtig uitzicht heeft over een gedeelte van het Zwanenwater. Onze boerderij Hoeve Landzicht en het Duynpark zijn omringt door dit landschap. Hier kunt u eindeloos wandelen en ronddwalen. Boek uw verblijf bij Zon Zee Strand!

 

Waarom uw vakantie in Callantsoog boeken via Zon Zee Strand?

  • Omdat Zon Zee Strand in het bezit is van prachtig en unieke verblijven en twee Strandrestaurants.
  • Wij geven u persoonlijke aandacht, zodat u kunt genieten van een volledig verzorgde vakantie aan de kust.
  • Naast een geschikte accommodatie bieden wij u een breed aanbod van arrangementen om uw verblijf helemaal compleet te maken.
  • Wij bieden u alle mogelijkheden om te genieten van een Puur Verblijf met Zon Zee Strand!

 

Wilt u even weg uit het drukke dagelijkse leven en uw vakantie doorbrengen in de heerlijk frisse en gezonde zilte zeelucht? Kom naar Callantsoog voor een Puur Verblijf met Zon Zee Strand!