Onze bijzondere vakantiehuizen

Puur genieten aan de kust

Zon Zee Strand beschikt over twee groepsaccommodaties in Callantsoog. Beide zijn nabij ons kleinschalige vakantiepark en omringd door natuurgebied het Zwanenwater. Op ongeveer 10 minuten wandelen van het strand en het gezellige dorpsplein.

De groepsaccommodatie kan tevens verdeeld worden in vier appartementen. Deze appartementen kunt u huren met een kleiner gezelschap, of u nu met de hele famille komt of enkel met uw geliefde, de complete vriendengroep uitnodigt of een gezinsvakantie wilt plannen bij Zon Zee Strand bent u van harte welkom! Een bijkomend voordeel, de hond mag ook mee. 

En wist u dat u als gast van Zon Zee Strand tevens gebruik mag maken van de faciliteiten op het park? De kinderen kunnen uitrazen op de speelvelden, een nat-pak halen bij de waterbak.

  • Uitzicht over natuurgebied
  • Voorzien van alle gemakken
  • Op loopafstand van het strand

''Het ultieme vakantiegevoel"

Familie de Vries

Bij aankomst was de deur open en konden we zo naar binnen. Heel fijn! Het flesje wijn op tafel gaf ons meteen het vakantiegevoel. Alles was schoon en de extra lakenpakketten lagen voor ons klaar. De gastvrouw kwam bij ons langs voor een welkomstwoordje. Top service! 

Ja, houd mij op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief met leuke weetjes, handige tips en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen.