Onze bijzondere vakantiehuizen

Puur genieten aan de kust

Zon Zee Strand beschikt over twee groepsaccommodaties in Callantsoog. Beide zijn nabij ons kleinschalige vakantiepark en omringd door natuurgebied het Zwanenwater. Op ongeveer 10 minuten wandelen van het strand en het gezellige dorpsplein.

De groepsaccommodatie kan tevens verdeeld worden in vier appartementen. Deze appartementen kunt u huren met een kleiner gezelschap, of u nu met de hele famille komt of enkel met uw geliefde, de complete vriendengroep uitnodigt of een gezinsvakantie wilt plannen bij Zon Zee Strand bent u van harte welkom! Een bijkomend voordeel, de hond mag ook mee. 

En wist u dat u als gast van Zon Zee Strand tevens gebruik mag maken van de faciliteiten op het park? De kinderen kunnen uitrazen op de speelvelden, een nat-pak halen bij de waterbak en natuurlijk meedoen aan de zomeractiviteiten die wij organiseren, zoals de wekelijkse pizza-avond. 

 • Uitzicht over natuurgebied
 • Voorzien van alle gemakken
 • Op loopafstand van het strand

''Het ultieme vakantiegevoel"

Familie de Vries

Bij aankomst was de deur open en konden we zo naar binnen. Heel fijn! Het flesje wijn op tafel gaf ons meteen het vakantiegevoel. Alles was schoon en de extra lakenpakketten lagen voor ons klaar. De gastvrouw kwam bij ons langs voor een welkomstwoordje. Top service! 

Veel gestelde vragen over onze vakantiehuizen

 • Heeft u een verblijf geboekt in een van onze groepsaccommodaties en valt uw aankomstdatum in de periode waarin een door de overheid ingestelde restrictie ten aanzien van het aantal personen geldt? Dan kijken we graag met u mee naar de mogelijkheden om uw vakantie om te boeken naar een andere periode. Aan het omboeken van uw vakantie zijn een aantal voorwaarden verbonden. Voor een corona gerelateerde omboeking, treden onze normale annuleringsvoorwaarden nooit in werking.

  • Kosteloos omboeken is éénmalig mogelijk voor dezelfde groepsaccommodatie naar een andere periode.
  • Kosteloos omboeken is éénmalig mogelijk naar meerdere accommodaties voor dezelfde periode. Mits de beschikbaarheid dit toelaat.
  • Zijn de kosten voor de nieuw gekozen periode en/of accommodatie hoger, dan zijn deze voor rekening voor u als gast.
  • Indien de vakantie goedkoper wordt, vindt er geen restitutie plaats.
  • Wij geven alleen een omboekgarantie op de boekingen welke via www.zonzeestrand.nl zijn gemaakt of via onze receptie.
  • Boeken tot 1 jaar na datum van oorspronkelijke aankomstdatum.
  Wij zetten de reeds gedane betaling(en) om in een voucher wanneer u nog geen nieuwe datum in gedachten heeft. Dit houdt in dat wij het reeds betaalde bedrag voor u parkeren tot u een nieuwe datum heeft gevonden.
  Kijkt u zelf alvast de actuele beschikbaarheid na voordat u per e-mail contact met ons opneemt over het omboeken van uw vakantie. Dit kunt u heel eenvoudig online bekijken op onze website.
 • Wij zijn in het bezit van kinderstoelen en kinderbedjes. Geeft u bij reservering door wat u nodig heeft.

 • Bij de vakantiehuizen kunt u zelf bedlinnen meenemen of huren voor €7,50 per persoon per set. Deze set is voor een 1-persoonsbed, bij een 2-persoonsbed kunt u twee lakens gebruiken. 

  De handdoeken kunt u zelf meenemen of bij ons huren voor €5 per set (1 grote en 1 kleine) per persoon. 

   

Ja, houd mij op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief met leuke weetjes, handige tips en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen.