Puur Genieten aan de Kust

BOEK HIER

WINTERACTIE

Kom winters uitwaaien in Callantsoog!

Wilt u winters genieten aan zee? Boek dan nu bij Zon Zee Strand.

Even een lekker rondje wandelen in Natuurgebied Het Zwanenwater of heerlijk uitwaaien op het strand, bij ons ligt dat om de hoek!

Daarna even opwarmen bij Strandpaviljoen Woest of op het park in Restaurant 'd Heerlijckheid. 

Samen met familie of vrienden of gezellig met z'n tweeën, wij hebben voor ieder wat wils! Kijk snel bij uw favoriete datum en accommodatie voor onze mooie aanbiedingen.

In de maanden januari, februari en maart krijgt u het laatste nachtje cadeau! Boek een weekend en betaal voor 2 nachten of een midweek en betaal 3 nachten of een week en betaal 6 nachten.

Actieperiode: 6 januari tot 31 maart 2023 (actie geldt niet voor reeds gemaakte boekingen) 

Geldig voor de accommodaties: Duynsuites aan zee, Winterlodge, Vossehoeck 1 t/m 4, Juttershut of Reddingshuisje. Exclusief eindreiniging, toeristenbelasting en andere bijkomende kosten, boekbaar op basis van beschikbaarheid en niet geldig in de voorjaarsvakantie. De korting voor de derde, vierde of zevende nacht is al in de prijs verwerkt. 

 
 

 

Over Zon Zee Strand


In september 2014 zijn wij van start gegaan met Zon Zee Strand. Omdat Zon Zee Strand in het bezit is van prachtig en unieke verblijven en twee Strandrestaurants kunnen wij u als gast optimaal van dienst zijn voor een onbezorgd en sfeervol verblijf in de Noord-Hollandse kustplaats Callantsoog.

Bijzonder overnachtingen


Zon Zee Strand biedt u bijzondere overnachtingen op unieke locaties in het Noord-Hollandse kustdorp Callantsoog. Op loopafstand van het strand, grenzend aan natuurgebied Het Zwanenwater en dichtbij het bruisende dorpsplein liggen onze unieke verblijven.

Sorry, het versturen is niet gelukt.
Bedankt voor uw bericht.
Bijzondere overnachtingen op unieke locaties
Op loopafstand van het strand en natuurgebied
Volledig verzorgde vakantie met persoonlijke aandacht