Eten en drinken aan Zee

Zon Zee Strand heeft twee strandrestaurants. Denk aan de lekkerste wijnen, goede gerechten en natuurlijk vriendelijke service. De restaurants zijn geopend van 10:00 tot 22:00 uur. U kunt bij ons terecht voor een kopje koffie in de ochtend met een yoghurt&crumble of begin de dag meteen goed met een gebakje. Onze lunchkaart is zeer uitgebreid. Kom met vrienden voor een gezellige borrel met de heerlijkste borrelhapjes of blijf lekker lang dineren totdat de zon is ondergegaan. 

WOEST is in Callantsoog tegenover onze Duynsuites u hoeft enkel nog maar de duin over en dan ziet u het restaurant al. Het gebouw heeft twee verdiepingen en een imposante raampartij.

Paal6 is in Julianadorp, 10 minuutjes ten noorden van Callantsoog. De wandeling vanaf de grote parkeerplaats is door de duinen, dan de bocht om en daar is Paal6 in zicht. Een groot ruim terras met voldoende zitplaatsen voor iedereen. U bent van harte welkom! 

'D Heerlijckheid is het restaurant op het Duynpark. Of u nu van ver komt of van dichtbij, uiteten bij 'd Heerlijckheid is als vakantie op uw bord. Onze chef neemt u mee op reis met verschillende gerechten met al het moois wat de noordkop en noordzee te bieden heeft. Kies uit heerlijcke gerechten van onze á la carte kaart of laat u lekker verrassen door een 3 of 4 gangen menu.

Bijzondere overnachtingen op unieke locaties
Op loopafstand van het strand en natuurgebied
Volledig verzorgde vakantie met persoonlijke aandacht