Puur Genieten aan de Kust

BOEK HIER

Laat uw vakantieplannen niet liggen.

We zitten allemaal nog steeds in de bizarre periode van een lock-down. Maar laat deze situatie u er niet van weerhouden om ook nieuwe plannen te maken. Zoals de vakantieplannen voor het gezin.  De vriendendag organiseren, boordevol gave outdoor activiteiten. Of uw geliefde verrassen met een romantisch weekendje weg.

Het klinkt misschien een beetje gek in deze periode, maar we geven het u toch mee als tip - Boek nu uw gewenste verblijf voor het komende seizoen bij Zon Zee Strand! Anders bent u straks wellicht te laat. En dat zou zonde zijn.  

 

Over Zon Zee Strand


In september 2014 zijn wij van start gegaan met Zon Zee Strand. Omdat Zon Zee Strand in het bezit is van prachtig en unieke verblijven en twee Strandrestaurants kunnen wij u als gast optimaal van dienst zijn voor een onbezorgd en sfeervol verblijf in de Noord-Hollandse kustplaats Callantsoog.

Bijzonder overnachtingen


Zon Zee Strand biedt u bijzondere overnachtingen op unieke locaties in het Noord-Hollandse kustdorp Callantsoog. Op loopafstand van het strand, grenzend aan natuurgebied Het Zwanenwater en dichtbij het bruisende dorpsplein liggen onze unieke verblijven.

Sorry, het versturen is niet gelukt.
Bedankt voor uw bericht.
Bijzondere overnachtingen op unieke locaties
Op loopafstand van het strand en natuurgebied
Volledig verzorgde vakantie met persoonlijke aandacht