Vier de liefde!

Vier de liefde. Juist nu! In deze bizarre tijd waarin we de taak krijgen alles individueel te doen. We werken allemaal thuis. Al maanden geen horeca bezocht. En een avondje film kijken met vriendinnen zit er voorlopig ook nog niet in. Daarom des te meer een reden om je liefde te delen. Je partner, je moeder, de lieve buurvrouw of je beste vriend. Verras hem of haar met een weekendje weg aan het strand in Callantsoog.  

Boek nu onze speciale aanbieding voor het Valentijn weekend.  Kom genieten van een geweldig verblijf in onze Duynsuites inclusief lekker verrassingspakket. Ga direct naar de juiste pagina op onze nieuwe website en boek uw Duynsuite. 

Ja, u ziet het goed. We hebben een nieuwe website. De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt om Zon Zee Strand een bijzondere upgrade te geven op het internet. Uiteraard in de fijne sfeer met mooie foto’s die u van ons gewend bent. Wij hopen dat de beleving van Puur Genieten zo nog beter overkomt.

De website kan natuurlijk niet zonder informatie over onze unieke accommodaties. Daarnaast leest u meer over de omgeving, de laatste nieuwsbrieven, onze restaurants en het heeft natuurlijk een gebruiksvriendelijk boekingssysteem.  

Wat vindt u van de nieuwe website? We vinden het leuk om uw reactie en/of feedback te horen. Mail naar info@zonzeestrand.nl 

Graag tot snel! Blijf gezond en hou vol. Liefs uit Callantsoog