Laat uw vakantieplannen niet liggen

Afgelopen dinsdag was wederom een persconferentie. We hoorde de zoveelste tegenslag die we allemaal weer even moeten slikken. Drie weken verlenging van deze heftige lockdown. Maar laat dit nieuws u er niet van weerhouden om ook nieuwe plannen te maken. Zoals de vakantieplannen voor het gezin.  De vriendendag organiseren, boordevol gave outdoor activiteiten. Of uw geliefde verrassen met een romantisch weekendje weg.

Het klinkt misschien een beetje gek in deze periode, maar we geven het u toch mee als tip - Boek nu uw gewenste verblijf voor het komende seizoen bij Zon Zee Strand! Anders bent u straks wellicht te laat. En dat zou zonde zijn.  

Zoals ik in de vorige nieuwsbrief al aangaf, zouden we deze nieuwsbrief meer vertellen over onze nieuwe accommodatie; de Juttershut! Een bijzonder en luxe houten hut, die we helemaal op maat gaan maken in onze eigen Zon Zee Strand stijl. Het leuke aan de Juttershut is dat we de elementen van de zee- onze Juttersspullen - hierin gaan verwerken. De accommodatie is geschikt voor 6 personen en het gehele jaar boekbaar.  

De Juttershut kunt u een beetje vergelijken met een tiny-house, maar dan helemaal in onze eigen sfeer. Het luxe van deze accommodatie is uw eigen badkamer met douche en toilet. En het keukenblok, welke is voorzien van alle gemakken. 

De Juttershut heeft zes slaapplaatsen. Beneden is de masterbedroom en een kamer met een stapelbed. Op de eerste verdieping zijn de overige twee slaapplekken. De bedden zijn stevig, normaal formaat en met een lattenbodem. Bedlinnen uiteraard inclusief. 

Uiteraard heeft ook de Juttershut een ruime buitenplek met voldoende tuinmeubilair. Na een gezellige stranddag neemt u plaats op de loungebak en steekt u de barbecue aan. Met een lekker drankje in de hand blijft u heerlijk genieten van de warme zomeravond.   

Graag tot ziens bij Zon Zee Strand!
NB - door de komst van deze nieuwe accommodatie hebben wij, wegens ouderdom, afscheid genomen van onze Strandlodges. Deze zijn weggehaald en kunt u niet meer boeken. Een mooi alternatief is onze Wood Lodge.