Het nieuwe jaar is in zicht.

December is altijd de maand van het terugblikken. In gedachte weer even langs de bijzondere gebeurtenissen van het afgelopen jaar. Wij hopen dat u, ondanks de bizarre situatie waar we ons in bevinden, ook onvergetelijke momenten heeft gehad dit jaar! 

Wij zelf kijken terug op een wisselvallig jaar. In maart stroomde de annueringen binnen en moesten we even omschakelen van 100% bezetting naar plots nul gasten. Met enkele aanpassingen en nieuwe regels werd een verblijf bij Zon Zee Strand weer mogelijk. En dat hebben we geweten! Wat een bijzonder, gezellig en fijn zomerseizoen hebben wij gehad!!! Alle gasten, dank daarvoor. 

En nu, negen maanden na de eerste golf, zitten we weer in lockdown. De komende weken gaan nog even pittig worden. Maar… er is licht aan het einde van de tunnel. De zomer van 2021 gaat ons die verlichting geven (wordt er gefluisterd). En dat komt goed uit, want wij zitten al volop in ontwikkeling voor het volgende seizoen.  

Er komen nieuwe accommodaties op het Duynpark! Ze gaan Juttershut heten en komen te staan op het Oostveld (waar de lodges 15 tm 19 stonden). Deze lodges zijn de afgelopen weken verhuisd. We hebben er een soort puzzel van gemaakt, waarbij we de verouderde bruine lodges wegdoen en daar de andere voor in de plaats zetten. In de volgende nieuwsbrief leest u meer hierover. Deze volgt in het nieuwe jaar. 

Wij wensen iedereen fijne feestdagen! Maak er ondanks alles een feestje van! 

Komen de muren toch op u af? Kom dan naar het strand en wandel van Callantsoog naar Julianadorp (of andersom). De frisse wind door uw haren, even uitwaaien in de zilte zeelucht. En tot slot geniet u van een kop warme chocomelk met lekker veel slagroom of zelfgemaakte Gluhwein (to-go). Proost! Vol goede moed naar het nieuwe jaar. 

Heeft u voor de komende weken een suite of appartement bij ons geboekt. Dan bent u van harte welkom! Het flesje wijn en onze befaamde Zon Zee Strand tas staat voor u klaar. Heeft u toch nog een vraag, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.  

Liefs Zon Zee Strand