Genieten van 'd Heerlijckheid van Callantsoog

Een oude boerderij is omgebouwd tot huiselijk restaurant met een prachtig houtgestookte oven. Een plek waar chef-kok Jasper zijn culinaire ei kwijt kan. Dit is zéker terug te zien in de gerechten van d'Heerlijckheid, alles is huisgemaakt, tot en met het ijs bij de desserts aan toe. Er wordt zoveel mogelijk gewerkt met lokale streekproducten als ode aan de omgeving Callantsoog.

Jasper Boomsma en zijn vrouw Merel ten Holt zijn vorig jaar augustus naar Callantsoog verhuisd vanuit Rotterdam. Met de droom om buiten te wonen en hun kinderen groot te brengen bij de zee dicht bij hun families en oorsprong. In Rotterdam hadden zij een bijzondere keuken midden in het bos op een eiland in de Maas. Daar serveerden zij gerechten met een verhaal om mensen te verbinden. Door lekker en goed te eten op een sfeervolle plek en genietend van het buiten zijn. 

Bij ons kun je terecht voor lunch, diner of wanneer je gewoon lekker wilt borrelen. Maar ook voor wandelaars hebben we heerlijke koffie met huisgemaakte tartelettes. Kortom, wij zijn er voor ieder moment! Heb je iets te vieren? Ook dan is 'd Heerlijckheid de uitgelezen locatie. Bel of kom langs voor meer informatie.

Bezoek de website en reserveer!