Duynpark het Zwanenwater in Callantsoog

Puur Genieten op Duynpark het Zwanenwater

Op slechts 10 minuten wandelen van het strand en midden in natuurgebied Het Zwanenwater ligt ons unieke, kleinschalige, vakantiepark Duynpark het Zwanenwater in Callantsoog.  Op het park staat alles in het teken van beleving en puur genieten. Of het nu de zeewind door de haren is, het zand tussen de voeten of het koken op de houtkachel; een verblijf in één van de sfeervolle tenthuizen is hoe dan ook een originele belevenis. Zo beschikt iedere accommodatie over een eigen houtkachel (inclusief voldoende hout voor het hele verblijf), een ingerichte keuken en een ruime buitenplaats met zitgelegenheid.

Veel gestelde vragen over Duynpark het Zwanenwater
Zie hier een kleine greep uit de veelgestelde vragen

  1. Is eerdere aankomst mogelijk?  Aankomst op het park is vanaf 16.00 uur. Eerdere aankomst is altijd mogelijk, echter kunnen wij geen garantie geven of uw lodge of tent dan al gereed is. U kunt wel alvast de auto bij ons parkeren om vervolgens het strand of het dorpje te verkennen.
  2. Kan ik de BBQ meenemen? Een barbecue meenemen is niet nodig. Alle accommodaties hebben een eigen kookpunt buiten. Open vuur is ten strengste verboden op het park. Het park is omringd door kwetsbaar natuurgebied.
  3. Welke boodschappen moet ik meenemen?  In de lodge is complete keukeninventaris aanwezig, dus de pannen, bestek en serviesgoed. Specerijen, boter, olie, filterkoffie en alle andere boodschappen zijn niet inclusief. 
  4. Wat is er te doen voor de kinderen? Voor de kinderen is op ons park een groot speelveld, daar kan men ravotten, voetballen en lekker rond rennen. We hebben een speelhuisje, klimrek, grote zandbak, waterbak en schommels. Op de dinsdag (in het hoogseizoen) hebben we bezoek van Piraat Kee tijdens de Pizza avonden. Op de woensdag ochtend hebben we (gratis) knutselochtenden waar de kinderen de mooiste creaties kunnen maken en natuurlijk mogen meenemen naar huis. 
  5. Kan ik fietsen huren? Jazeker! Wij hebben een samenwerking met Kroon Tweewielers.  U kunt hen contacten via info@kroon-tweewielers.nl. LEUK DETAIL; alle accommodaties (muv de trekkershutjes) zijn al voorzien van 1 fiets en 1 bolderwagen!
  6. Mag de hond mee naar het Duynpark? Jazeker. Extra kosten is vijftig euro per verblijf. Maximaal twee (kleine) honden per lodge.

Overzicht van alle veelgestelde vragen >>>

Beschikbare accomodaties op Duynpark het Zwanenwater: