Duynpark het Zwanenwater in Callantsoog

Puur Genieten op Duynpark het Zwanenwater

Op slecht 10 minuten wandelen van het strand en midden in natuurgebied Het Zwanenwater ligt ons unieke, kleinschalige, vakantiepark Duynpark het Zwanenwater.  Op het park staat alles in het teken van beleving en puur genieten. Of het nu de zeewind door de haren is, het zand tussen de voeten of het koken op de houtkachel of grill; een verblijf in één van de sfeervolle tenthuizen is hoe dan ook een originele belevenis. Zo beschikt iedere accommodatie over een eigen houtkachel of vuurschaal (inclusief voldoende hout voor het hele verblijf), een ingerichte keuken en een ruime buitenplaats met zitgelegenheid.

MIDZOMERNACHT VOORDEEL!!! 20% korting op de huurprijs bij een verblijf in de maand JUNI 

Veel gestelde vragen over Duynpark het Zwanenwater
Zie hier een kleine greep uit de veelgestelde vragen

  1. Is eerdere aankomst mogelijk?  Aankomst op het park is vanaf 16.00 uur. Eerdere aankomst is altijd mogelijk, echter kunnen wij geen garantie geven of uw lodges dan al gereed is. U kunt wel alvast de auto bij ons parkeren en het strand of het dorpje verkennen
  2. Kan ik de BBQ meenemen? Een barbecue meenemen is niet nodig. Bij de Duin- en Strandlodge kunt u met aluminiumfolie op de warmteplaat van uw kookwagen, uw eigen barbecue creëren. Bij de tipitenten, de Sea- en Beachlodges staat een vuurschaal inclusief grill. Open vuur is ten strengste verboden op het park. Het park is omringd door kwetsbaar natuurgebied.
  3. Welke boodschappen moet ik meenemen?  In de lodge is complete keukeninventaris aanwezig, dus de pannen, bestek en serviesgoed. Specerijen, olie en andere boodschappen zijn niet inclusief. 
  4. Wat is er te doen voor de kinderen? Voor de kinderen is op ons park een groot speelveld, daar kan men ravotten, voetballen en lekker rond rennen. Daar staat een speelhuisje, klimrek en schommels. Op de dinsdag (in het hoogseizoen) hebben we bezoek van Piraat Kee tijdens de Pizza avonden. En op de donderdag komt Ijsje Prima langs; voor alle gasten van het park gratis ijs!
  5. Kan ik fietsen huren? Jazeker! Wij hebben een samenwerking met Kroon Tweewielers. Zij brengen de fietsen bij ons op het park en halen ze ook weer op. U kunt bij ons doorgeven wat u graag wilt. LEUK DETAIL; zowel alle lodges als tipitenten zijn al voorzien van 1 fiets en 1 bolderwagen!
  6. Mag de hond mee naar het Duynpark? Jazeker. Extra kosten hiervoor zijn vijf euro per dag. Maximaal twee kleine hondjes per lodge.

Overzicht van alle veelgestelde vragen >>>

Beschikbare accomodaties op Duynpark het Zwanenwater: